Best 4 Baby - Ομηρόλης

Best 4 Baby - Ομηρόλης

Συχνές ερωτήσεις

Τιμές και Τρόπος Πληρωμής

Τιμές Προϊόντων

Οι τιμές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν είναι απαραίτητα ίδιες με τις τιμές των φυσικών καταστημάτων μας, ούτε μπορεί να πραγματοποιηθεί η αλλαγή κάποιου προϊόντος που έχει αγοραστεί από κάποιο φυσικό μας κατάστημα με κάποιο άλλο προϊόν από το ηλεκτρονικό κατάστημα μας ή και το αντίστροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη σελίδα "Όροι χρήσης", στην παράγραφο "Τιμές και Τρόπος Πληρωμής"

Τρόποι πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Best4baby - Ομηρόλης ΟΕ, προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
    1.     Με αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή πληρώνοντας στην εταιρία ταχυμεταφορών, ταχυδρομείο ή μεταφορική εταιρία το συνολικό αντίτιμο.

    2.     Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα

    3.     Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με fax στο 2815 003364 ή e-mail στο info@best4baby.gr,  υπ΄ όψιν SITE το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης άρχεται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου).  Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 

Eurobank : 0026 0020 13 0200 259814

IBAN        : GR 450 2600 200 000130 200 258814

                    SWIFT  BIC EFGBGRAA

Διακαιούχος: Κυρ. & Κώστας Ομηρόλης ΟΕ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 6556 101907 511

IBAN           : GR 55017 15560 00655 61019 07511

Διακαιούχος: Κυρ. & Κώστας Ομηρόλης ΟΕ

ALPHA BANK : 905 002002002940

IBAN                : GR 29014 09050 90500 20020 02940

Διακαιούχος: Κυρ. & Κώστας Ομηρόλης ΟΕ

ΕΘΝΙΚΗ : 866/202915-41

IBAN      : GR 88011 08660 00008 66202 91541

Διακαιούχος: Κυρ. & Κώστας Ομηρόλης ΟΕ

*Να σημειωθεί ότι προτιμάται  η συνδιαλλαγή ανάμεσα σε ίδιες τράπεζες. Πχ Πειραιώς σε Πειραιώς λόγω του υψηλού κόστους της μεταφοράς των χρημάτων ανάμεσα σε διαφορετικές τράπεζες και στους δύο συναλλασσόμενους 


Επίσης στην Best4baby - Ομηρόλης ΟΕ. σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Εδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στη σελίδα "τρόποι πληρωμής"

Για παραγγελίες που έχει επιλεγεί η παραλαβή από το κατάστημα μας, ο τρόπος πληρωμής τους είναι ένας από τους προαναφερόμενους ενώ, δεν ισχύει η εξόφληση τους στο κατάστημα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο του καταστήματος μας 2810 311670.

Οδηγός εξόδων αποστολής

1. Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50,00€
Για παραγγελίες κάτω των 50,00€ μεταφορικά 4,90€.
Παράδοση στην πόρτα σας.

2. Αντικαταβολή

Δωρεάν αντικαταβολή.
Ορισμένα νησιά εξαιρούνται της αντικαταβολής. Σε τέτοια περίπτωση ενημερώνεστε απο εμάς.

Επιστροφές προϊόντων

1. Επιστροφή προϊόντων

1. Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος


Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδoθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση:

Best4baby - Ομηρόλης ΟΕ
62 μαρτύρων 35
713 04 Ηράκλειο-Κρήτης

Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Επίσης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2810311670), είτε ηλεκτρονικά  στο e-mail: info@best4baby.gr.

Εμείς, αφού παραλάβουμε το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως ειναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή του αντιτίμου, με βάση τον τρόπο επιστροφής που θα έχουμε συνεννοηθεί, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν.

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.


2. Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Τ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Στις περιπτώσεις αυτές ισχύουν τα ακόλουθα:

 

Το προϊόν παραλαμβάνεται και ελέγχεται για την διαπίστωση του αναφερόμενου από τον ΠΕΛΑΤΗ ελαττώματος.

Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς στον πελάτη.Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή του πελάτη προς την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη χωρίς σχετική ευθύνη της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ πλέον. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατόπιν της ενημέρωσης αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση. Στην περίπτωση πληρωμής με μετρητά, εάν ο πελάτης είχε επιλέξει την δυνατότητα "παραλαβή από το κατάστημα", θα γίνεται με επιστροφή των χρημάτων του σε αυτόν. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα θα πραγματοποιείται αντίστροφο τραπεζικό έμβασμα από τους λογαριασμούς της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ προς τον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής τόσο για την επιστροφή των προϊόντων στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ όσο και για την επαναπροώθηση στον ΠΕΛΑΤΗ του αντικατεστημένου προϊόντος βαρύνουν την ΕΤΑΙΡΕΙΑ μόνο αν διαπιστωθεί ότι είναι ελαττωμάτικό, σε κάθε άλλη περίπτωση ο  ΠΕΛΑΤΗΣ υποχρεούτε να πληρώσει το ποσό της επιστροφής.


Σε περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος και κάλυψης εγγύησης: θα πρέπει να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Service Center.

Το Service Center μπορεί να σας ενημερώσει για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στην εμπορική εγγύηση του προϊόντος καθώς και τη διαδικασία αποκατάστασης της βλάβης.

Επικοινωνήστε με το Service Center για πληροφορίες σχετικά με:

    -Τη διάρκεια της εμπορικής εγγύησης του προϊόντος

    -Τη διαδικασία αποκατάστασης βλάβης

    -Πού μπορεί να γίνει η αποκατάσταση της βλάβης

 


2. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2815 003364), είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: info@best4baby.gr.  Η αποστολή θα πρέπει να γίνει στη διεύθυνση:

Best4baby - Ομηρόλης ΟΕ
62 μαρτύρων 35
713 04 Ηράκλειο-Κρήτης

 

Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

 

3. Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει πριν την ημερομηνία αποστολής της από την εταιρεία μας.

4. Όροι Πολιτικής Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo Best4baby - Ομηρόλης ΟΕ, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.

Σε κάθε επιστροφής, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος είναι το αίτημα να γίνει γνωστό εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Το Best4baby - Ομηρόλης ΟΕ δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Το Best4baby - Ομηρόλης ΟΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές. Παρόλα αυτά διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω.

Στην περίπτωση που επιστραφεί στο Best4baby - Ομηρόλης ΟΕ, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.

Επιστροφή Χρημάτων: Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων λόγω επιστροφής προϊόντος, το ποσό καταβάλλεται με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή της αγοράς του προϊόντος ή που έχει οριστεί από την επικοινωνία του πελάτη με την εταιρεία, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από το Best4baby - Ομηρόλης ΟΕ